Allegro Travel
Romana Deutsch English Francais Italiano Espanol
Despre noi | Date de identificare ale agentiei | Contact

Vrei vacanta? Suna la 0761 85 76 92 sau 0761 86 99 14

  • SEJURURI
  • CAZARE
  • CIRCUITE
  • CROAZIERE
  • BILETE AVION
  • RENT A CAR
  • ASIGURARI DE
      CALATORIE

Cauta sejurul mult dorit!

Tara
Statiune
Transport
Clasificare
Buget

Mii de hoteluri din toata lumea!

Allegro Travel va ofera posibilitatea de a efectua rezervari la preturi foarte avantajoase pentru mii de hoteluri din toata lumea, cu ajutorul partenerilor nostri de renume. Cautarea si rezervarea se efectueaza rapid, in numai cativa pasi simpli, apasind butonul cauta si completind formularul de mai jos.

Alege circuitul tau preferat!

Trece prin
Trece prin
Trece prin
Transport
Plecare

Cauta croaziera ta mult visata!

Va punem la dispozitie cele mai fascinante si totodata accesibile sejururi de tip croaziera, cu destinatii in toata lumea!Click pe butonul de mai jos pentru a cauta o croaziera acum!

Bilete de avion - tarife speciale!

Aici puteti gasi cele mai convenabile bilete de avion atat din punct de vedere al pretului cat si al varietatii de zboruri. Prin intermediul partenerilor nostri va oferim cele mai bune preturi pentru bilete de avion. Cautarea si rezervarea se efectueaza rapid, in numai cativa pasi simpli, apasind butonul cauta si completind formularul de mai jos.

Inchiriaza o masina acum!

Allegro Travel iti ofera o gama larga de automobile destinate inchirierii pentru sejurul sau calatoria ta de afaceri. Impreuna cu partenerii nostri, iti garantam intotdeauna cea mai buna si avantajoasa varianta si cu noi poti fi sigur ca vei avea parte de mobilitate sporita la preturi reduse!Click pe butonul de mai jos pentru a cauta o masina acum!

Incheie o polita si scapa de griji!

Allegro Travel iti ofera o gama larga de asigurari pentru sejurul sau calatoria ta de afaceri. Impreuna cu partenerul nostru, Gerroma Asigurari, iti garantam intotdeauna cea mai buna si avantajoasa varianta pentru a avea parte de o vacanta linistita si fara griji!Click pe butonul de mai jos pentru a cauta o polita acum!
Esti aici: Home » Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate


SC ALLEGRO DUNAREANU  SRL, in calitatea sa de autor, proprietar si administrator al siteului www.allegrotravel.ro si prin Agentia de Turism Allegro Travel respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de rezervari privind serviciile turistice oferite de noi.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ALLEGRO DUNAREANU SRL, denumita in continuare Agentia de Turism Allegro Travel.

Allegro Travel, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati dvs, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana.

Agentia de turism Allegro Travel poate detine informatii oferite de clienti si potentiali clienti (denumiti in continuare turisti), oferite de acestia (de exemplu, printr-o cerere sau formular de contract cu turistul, etc.). Aceste informatii pot include: numele si prenumele turistului , numele si prenumele membrilor de familie sau a altor persoane reprezentate prin contractul incheiat cu turistul, codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate (B.I./C.I./pasaport), data nasterii, sexul, cetatenia, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, informatii despre modul in care dvs. utilizati serviciile noastre turistice, precum si orice alt fel de alta informatie furnizata de dvs. care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (art. 12);

- dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13);

- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art. 14);

- dreptul de opozitie (art. 15);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17);

- dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Orice informatie furnizata de dvs. in calitate de turist, prin acordul dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea site-ului si/ sau semnarea contractului cu turistul, va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dvs. expres ca datele dvs. personale sa fie folosite de Agentia de Turism Allegro Travel, in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele ca datele dvs.sa fie colectate in scopul oferirii serviciilor noastre turistice, va rugam sa nu ni le furnizati.

Agentia de Turism Allegro Travel utilizeaza informatiile personale pentru:

- prelucrarea comenzilor sau cererilor turistilor in vederea realizarii serviciilor turistice, atat in tara, cat si in strainatate;

- finalizarea in conditii optime a comenzilor si contractelor incheiate cu turistii;

- oferirea produselor si serviciilor turistice clientilor si potentialilor clienti;

- furnizarea de informatii privind serviciile turistice oferite de noi;

- facturarea acestor servicii, implicit efectuarii platilor on-line sau cu card, cu asigurarea securitatii tranzactiilor respective;

- solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor solicitantilor;

- contactarea turistilor (inclusive prin posta, e-mail, fax, mesaje text, telefon sau alte mijloace de comunicare);

- inregistrarea informatiilor despre turisti in vederea oferirii reducerilor si a altor beneficii in cadrul programelor de fidelizare si recompensare a clientilor.

- transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali si altor furnizori de servicii turistice interni si externi, atunci cand este cazul chiar si in strainatate, in scopul prestarii optime a acestor servicii solicitate de dvs.

Agentia de Turism Allegro Travel poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de bunacredinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale. 

Nota!

(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

(*)orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.


Abonare Newsletter pentru cele mai bune oferte turistice

  sau  

© Toate drepturile rezervate Allegro Travel | Politica de confidentialitate