Hoteluri 5* (mic dejun) – 174 Euro/ adult/ sejur 7 nopti

Perioada sejur 26 februarie – 05 martie 2021

Servicii incluse
7 nopti de cazare in camera dubla standard
Mic dejun
Transport cursa charter OTP-AYT-OTP (zbor direct, compania Freebird Airlines)
Taxe de aeroport
Bagaj de mana si bagaj de cala
Transfer de grup aeroport – hotel – aeroport
Transport cu autocar climatizat, clasificat international, la obiectivele incluse in program

Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

Nu sunt incluse
Asigurare medicala si/ sau storno (optionala insa recomandata)
Test PCR – daca este cazul
Excursii optionale (se acorda la cerere)
Pachet Optional Cina & Cultura (7 cine, toate taxele de intrare, ghizi locali) – 99 EUR/ persoana

Alte servicii in afara celor mentionate

Descriere / Alte informatii

Tarif exprimat in Euro/ adult/ sejur

Alte tarife
Camera single (1 adult) – 279 Euro
Camera Dubla/Tripla cu partaj – 174 Euro

CONDITII DE PLATA
♦ 100% la rezervare

ORAR DE ZBOR:
Bucuresti 13:00 – Antalya 14:00
Antalya 14:00 – Bucuresti 15:00

NOTA
*La cerere sunt disponibile si alte perioade.

*Oferta valabila pentru 2 adulti. La cerere se poate personaliza pachetul pentru orice configuratie familiala (exceptand hotelurile Adults Only). Copiii beneficiaza de tarife reduse.

PROGRAM

Ziua 1. BUCUREȘTI – ANTALYA
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare pe zborul spre Antalya. Odata ajunsi pe aeroportul din Antalya, vom avea transfer spre hotel 5*. Cocktail de bun venit si cazare.

Ziua 2. ANTALYA – KONYA – CAPPADOCIA
Mic dejun. Plecare spre Konya, batrana capitala a Sultanatului Selgiucid si patria dervisilor rotitori, vizitam o bijuterie a artei islamice, Mausoleul lui Jalal al Din, cel mai mare poet mistic persan, cunoscut sub numele de Rumi sau Mevlana. Ne vom bucura de faimoasa tehnica de rotire ca forma de pomenire intr-o ceremonie denumita Sema. Continuam pe traseul vestitului “ Drum al Matasii”, spre Cappadocia, printr-o zona pitoreasca a Muntilor Taurus si a stepei anatoliene. Seara, cazare in zona Cappadocia la hotel de 5*.

Ziua 3. GOREME – UCHISAR
Mic dejun. Admiram muzeul in aer liber din Valea Goreme, vechiul complex monastic ce adaposteste incredibile biserici sapate in stanca, decorate cu fresce bizantine de o neasemuita frumusete. Urmeaza vizitarea “Castelului” Uchisar, gigantic “svaiter” de piatra, folosit ca refugiu de primii crestini, cu o superba panorama asupra Vaii Porumbeilor. Continuam, apoi, spre unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici si case sapate in piatra. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 4. CAPPADOCIA
Mic dejun. Continuam vizitele in Cappadocia, iar pentru astazi va propunem sa vizitam o crama, pentru a degusta vinuri locale. Spre dupa-amiaza, ajungem la un atelier de tesatorie. Vom putea sa admiram intregul proces prin care materialele precum matasea, bumbacul sau lana, ajung produs finit. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 5. CAPPADOCIA – ANTALYA
Mic dejun. Pornim spre Antalya, iar pe traseu avem posibilitatea sa vizitam impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit in sec. Xlll in onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*.

Ziua 6. ANTALYA – CASCADA KARPUZKALDIRAN
Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca a Marii Mediterane. Vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. Continuam, apoi, cu impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*.

Ziua 7. ANTALYA – MANAVGAT
Mic dejun. Timp liber, sau, optional excursie la Cascada Manavgat, cu pranz inclus dar si cu oprire la spectaculoasa plaja cu nisip fin. Spre seara, retur la hotelul din zona Antalya.

Ziua 8. ANTALYA – BUCUREŞTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti