Pachet Cultural Antalya & Cappadocia – 429 EUR/ adult in DBL/ sejur

Perioada sejur 02 octombrie 2021 – 07 octombrie 2021

Servicii incluse

Transport cu avion CHARTER TAROM – BUCURESTI » ANTALYA
(RO 6471 08:00-09:50)
Transport cu avion – retur cursa de linie Pegasus escala la Istanbul – Kayseri» Sabiha Gokcen » Bucuresti (PC2733 ASR 11:30 – 12:55 SAW PC363 14:50 – 16:10 OTP)
Transfer aeroport – hotel – aeroport
Transport si servicii ghid vorbitor de limba romana
Cazare la hotel de 4 sau 5 stele cu regim de masa demipensiune (2 nopti in Antalya si 3 nopti in Cappadocia)
Intrare – Manastirea Mevlana
Intrare – Orasul Subteran
Intrare – Parcul National Goreme

Nu sunt incluse

Asigurarea medicala (optionala insa recomandata) – de la 35 Lei/ persoana
Asigurare medicala si storno (optionala insa recomandata) – de la 75 Lei/ persoana
Pranzurile
Zbor cu balonul cu aer cald
Jeep Safari
Seara turceasca Cappadociana

Descriere / Alte informatii

Tarif exprimat in Euro/ adult/ sejur

PROGRAM

Ziua 1

Plecare cu avionul cursa CHARTER (ZBOR DIRECT). Sosire in aeroportul din Antalya, repartizarea oaspetilor in autocare si deplasarea catre cazare (zona Antalya), la un hotel de 4 sau de 5 stele cu regim de masa DEMIPENSIUNE. Program liber ales.

Ziua 2

Turul orașului Antalya și shopping la magazinul fabricii de pielarie și de bijuterii, urmata de vizitarea centrului orașului si a Cascadei Karpuzkaldiran, apoi timp liber.

Ziua 3

Plecare catre Cappadocia si vizita la manastirea Mevlana. Dupa vizita, oprire pentru pranz (extra charge) si apoi, cazare la un hotel de 4 sau de 5 stele, cu regim de masa DEMIPENSIUNE, in zona Cappadocia.

Ziua 4

ZBOR CU BALONUL (extra charge) si apoi micul dejun la hotel. Dupa micul dejun urmeaza: vizitarea orasului Cappadocia (sub numele Tara Cailor Frumosi) si Cetatea Uchisar din Cappadocia, vizita la Valea Porumbeilor, Orasul Subteran si Valea Indragostitilor, vizitarea unui atelier de olarit si ceramica, dansul ritual al Dervisilor si apoi intoarcerea la hotel, unde se va lua cina.

Ziua 5

Jeep Safari Cappadocia (extra charge) si apoi micul dejun la hotel. Vizita la fabrica de covoare lucrate manual si la Parcul National Goreme, considerat centrul crestinismului, unde a trait marele Episcop Sf. Vasile din Cezarea. Dupa pranz, (extra charge) oaspetii vor merge in vizita la Cetatea Ortahisar unde-i asteapta o priveliste nemaivazuta, dupa care se vor intoarce la hotel unde vor lua cina.

Ziua 6

Dupa micul dejun urmeaza plecarea catre aeroportul din Kayseri pentru zborul de retur care va avea escala in aeroportul din Istanbul.

TERMENE DE PLATA

100% la rezervare

*Compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei

*Exista disponibilitate si pentru plecare din Cluj-Napoca