Complex Turistic Class 3* (demipensiune) – 870 RON/ persoana/ sejur 3 nopti

Perioada sejur 30 aprilie – 03 mai 2021

Servicii incluse
3 nopti de cazare pensiune 3*
Demipensiune (mic dejun + cina)
Pranz traditional de Paste
Transfer Tulcea – Sulina – Tulcea
Transfer la/ de la debarcader la unitatea de cazare
Excursie la Varsarea Dunarii in Marea Neagra
Tur ghidat al orasului Sulina

Ghid insotitor pe intreaga perioada

Nu sunt incluse
1 noapte suplimentara de cazare – 200 RON/ persoana (demipensiune inclusa)
Plimbare cu caiacul (traseul scurt) – 125 RON/ persoana
Excursie lacurile Rosu- Rosulet – 60 RON/ persoana
Excursie la satul pescaresc Mila 23 – 150 RON/ persoana
Excursie la Padurea Letea – 85 RON/ persoana

Alte servicii in afara celor mentionate

Descriere / Alte informatii

Tarif exprimat in RON/ persoana/ sejur 4 zile

PROGRAM
Ziua 1 (vineri 30 aprilie) – Sulina este un taram intre ape, intre Dunare si mare, asadar odata ajunsi la Tulcea luam calea apei, fie cu barcutele rapide fie cu vaporul, timp in care puteti admira localitatile, casele si gospodariile tipice care se insiruie de-a lungul malului Dunarii.

La sosirea in Sulina va vom intampina la debarcader si va vom insoti pana la unitatea de cazare. Cazare si cina la Complex Turistic Class 3*.

Ziua 2 (sambata 01 mai) – Dupa servirea micului dejun va propunem sa descoperiti misteriosul orasel de la capatul tarii, fie plimbandu-va cu bicicleta sau caiacul, fie luand la pas stradutele indreptandu-va catre mare, trecand pe langa Cimitirul Maritim de la Sulina, monument unic.

La ora 17.00 plecam in excursie cu barca la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra. In drumul nostru vom admira vechile antrepozite ale Comisiei Europene a Dunarii si vechile faruri ale Sulinei (nord si sud), impreuna cu Farul Nou. Ne vom intoarce cu imaginea magnifica a apusului de pe insula K – insula pelicanilor.

Seara servim cina la Complex Class.

Ziua 3 (duminica 02 mai) – Mic dejun apoi program liber, timp in care puteti opta pentru activitati in aer liber (pescuit, excursii cu barca sau plimbari cu caiacul).

La pranz ne vom bucura de o masa traditionala de Paste de la care nu vor lipsi: ouale rosii, cozonacul, vinul rosu, drobul de miel dar si bucate traditionale pe baza de peste, specifice zonei.

La intoarcere va propunem bonus un tur ghidat al orasului Sulina, bun prilej de a intelege importanta acestui orasel in istoria Romaniei si a Europei. Veti afla caracterul cosmopolit al orasului, admirand obiectivele turistice si principalele biserici ale localitatii. Vizita o vom incheia la expozitia Sulina Veche, unde vom afla minunatele povesti ale Sulinei.

Ziua 4 (luni 03 mai) – Ne bucuram de un ultim rasarit de soare la Sulina, fie pe plaja la o cafea “la nisip”, fie langa epava Turgut in mijlocul apelor. Dupa servirea micului dejun, vom realiza transferul pe traseul Sulina – Tulcea.

*La cerere sunt disponibile si alte perioade de cazare