Protectia datelor personale GDPR

Pentru ca in trecut ai calatorit cu Allegro Travel si ai fost clientul nostru trebuie sa stii ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale. De la data de 25 mai 2018 ne-am aliniat standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?
Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale. Pentru a avea o vacanta linistita si pentru a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri (transportatori, hotelieri sau alti furnizori de servicii).

Cu ce scop prelucram aceste date?

Allegro Travel prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
– pentru a ne asigura ca ai o vacanta linistita si a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, turistul nostru;
pentru a ne asigura ca nu ratezi nicio promotie, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutati si concursuri;
– pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;
– realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.

In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale – interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tau.

Contact si suport privind datele tale

Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la office@allegrotravel.ro

Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Allegro Travel, puteti accesa site-ul www.allegrotravel.ro sectiunea Politica de confidentialitate.

Ai dreptul la :

Abonare

Iti multumim ca alegi sa fii informat si sa afli primul cele mai noi stiri si oferte din partea Allegro Travel.

Abonarea se realizeaza conform politicii noastre de confidentialitate pe care o poti accesa din partea de jos a oricarei pagini Allegro Travel. Te poti dezabona oricand accesand linkul dezabonare din orice mail comunicare de marketing.

Pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la office@allegrotravel.ro

Actualizare date

Tinem la drepturile tale si respectam in Regulamentul 2016/679/UE. Conform acestuia, ai dreptul sa intervii pe datele tale si sa le actualizezi oricand doresti.

Pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la office@allegrotravel.ro

Verificare date

Conform Regulamentului 2016/679/UE poti oricand verifica ce date detine Allegro Travel despre tine.

Dupa trimiterea unui e-mail catre office@allegrotravel, vom lua legatura cu tine pentru verificarea identitatii si apoi iti vom pune la dispozitie conform politicii de confidentialitate toate datele pe care le avem despre tine intr-un format usor de citit si inteles.

Vreau sa fiu uitat

Conform Regulamentului 2016/679/UE iti poti exercita oricand dreptul de a fi uitat. Consulta politica noastra de confidentialitate pentru mai multe detalii.

Trimite un email catre office@allegrotravel.ro si solicita acest lucru.