Hotel The Ravenala Attitude 4* (demipensiune) – 1699 Euro/ adult/ sejur 7 nopti

Perioada sejur 02 – 10 martie 2023

Servicii incluse
7 nopti de cazare in camera dubla Couple Suite la Hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar
Demipensiune (mic dejun + cina)
Transport avion OTP-MRU-OTP (zbor cu 1 escala, compania Austrian Airlines)
Taxe de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
Bagaj de mana (7 kg) si bagaj de cala (20 kg)
Transfer de grup aeroport – hotel – aeroport
BONUS! Tur de oras cu ghid local Port Louis

Asistenta turistica si insotitor roman de grup

Nu sunt incluse
Asigurarea medicala si storno cu protectir Covid (obligatorie)
Bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali (se achita local insotitorului de grup): aprox. 10 USD/persoana/sejur (exceptand excursiile optionale)
Test PCR (daca este cazul) – tarife preferentiale pentru Bucuresti, Buzau si Alexandria
Excursii optionale (se achita din tara la inscriere) si intrarile la obiective

Alte servicii in afara celor mentionate

Descriere / Alte informatii

COUPLE SUITE  (Ocupari: 2 adulti sau 1 adult)
1699 Euro adult loc in camera dubla Couple Suite
199 Euro adult loc in camera single Couple Suite

FAMILY SUITE (Ocupari: 2 adulti + 1/2/3 copii, 3 adulti, 3 adulti + 1 copil)
799 Euro adult loc in camera dubla Family Suite
699 Euro copil 2-06 ani in camera dubla Family Suite
959 Euro copil 7-11 ani in camera dubla Family Suite
349 Euro copil 13-17 ani in camera dubla Family Suite
1.699 Euro adult a-3-a persoana loc in camera Family Suite

DATE DE PLECARE DISPONIBILE
♦ 02 martie 2023
♦ 23 martie 2023
♦ 11 aprilie 2023 (Paste)

ORAR DE ZBOR:
Plecare 02.03.2023// Bucuresti 13:20 – Viena 14:00/ Viena 20:25 – Mauritius 09:40+1 (Layover 6h25′)
Intoarcere 10.03.2023// Mauritius 11:20 – Viena 19:10/ Viena 21:15 – Bucuresti 23:50 (Layover 2h5’)

PROGRAMUL EXCURSIEI
Ziua 1 | Bucuresti – Viena – Mauritius           
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:20 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines cu destinatia Mauritius, via Viena. Decolare la ora 13:20, sosire la Viena la ora 14:00. Ne imbarcam pe zborul OS017 cu destinatia Mauritius ce decoleaza la ora 20:25.

Ziua 2 | Mauritius – Bun venit in Paradisul Exotic – Port Louis
Sosire in Mauritius la 09:40. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru formalitatile de cazare. Vom face o prima oprire la Fort Adelaide, o veche cetate de unde veti avea o vedere panoramica asupra Capitalei – Port Louis – cel mai mare oras din Mauritius si centrul istoric, cultural si politic al acestei tari. Incepem un tur de oras cu ghid local: Piata Centrale, Catedrala Sf. Louis, Portul. Veti putea admira numeroase cladiri in stil francez, ceea ce sporeste farmecul orasului si pastreaza testamentul istoric al trecutului colonial al tarii.  La sfarsit va propunem un program de cumparaturi la noul mall – Le Caudan. Excursia continua pe un drum deosebit de pitoresc de-a lungul faimosului lant de munti Pieter Both. Transfer la hotel si timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului. Cazare la The Ravenala Attitude 4* sau similar.

Ziua 3 – Ziua 8 | Sejur Exotic Mauritius         
Cazare in sistem demipensiune: mic dejun si cina (fara bauturi). Timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului sau excursii optionale.

Ziua 9 | Mauritius – Viena – Bucuresti           
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS018  cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 11:20 si sosire in Viena la 19:10. Imbarcare pe zborul OS787 la 21:15 si sosire in Bucuresti pe aeroportul Henri Coada (Otopeni) la ora 23:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

DOCUMENTE DE CALATORIE

  • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
  • Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
  • Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90

zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)

  • Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
  • Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
  • In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
  • Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
  • Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

NOTA
*La cerere sunt disponibile si alte perioade sau/si alte unitati de cazare.

**Oferta valabila pentru 2 adulti. La cerere se poate personaliza pachetul pentru orice configuratie familiala. Copiii beneficiaza de tarife reduse.

***Tariful nu include asigurarea Travel care acopera Covid-19. In cazul in care unul dintre turisti este depistat pozitiv inainte de calatorie, pachetul este acoperit de asigurare, recuperand 100% din valoarea pachetului.

****Tarifele afisate sunt disponibile la data afisarii prezentei oferte si sunt valabile in limita disponibilitatii locurilor la cazare si avion. Agentia nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii ferme. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.