Pensiunea Pluto 3* (mic dejun) – 600 RON/ persoana/ sejur 3 nopti

Perioada sejur 13 – 16 mai 2021

Servicii incluse
3 nopti de cazare pensiune 3*
Mic dejun
Transfer Tulcea – Sulina – Tulcea
Transfer de la debarcader la unitatea de cazare
Excursie la Varsarea Dunarii in Marea Neagra
Excursie Padurea Letea
Tur ghidat al orasului Sulina

Ghid insotitor pe intreaga perioada

Nu sunt incluse
Plimbare cu caiacul – 125 RON/ persoana
Excursie lacurile Rosu- Rosulet – 60 RON/ persoana
Excursie Mila 23 – 150 RON/ persoana

Alte servicii in afara celor mentionate

Descriere / Alte informatii

Tarif exprimat in RON/ persoana/ sejur 4 zile

Alte tarife
Vila Alina New 3* – 650 RON/ persoana
Hotel Delta Palace 3+* – 670 RON/ persoana
Casa Coral 3* – 675 RON/ persoana

PROGRAM
Ziua 1 – Sulina este un taram intre ape, intre Dunare si mare, asadar odata ajunsi la Tulcea luam calea apei, fie cu barcutele rapide fie cu vaporul, timp in care puteti admira localitatile, casele si gospodariile tipice care se insiruie de-a lungul malului Dunarii.

La sosirea in Sulina va vom intampina la debarcader si va vom insoti pana la unitatea de cazare. Cazare la pensiune 3*.

Ziua 2 – Dupa servirea micului dejun va propunem sa descoperiti misteriosul orasel de la capatul tarii, fie plimbandu-va cu bicicleta sau caiacul, fie luand la pas stradutele indreptandu-va catre mare, trecand pe langa Cimitirul Maritim de la Sulina, monument unic.

La ora 17.00 plecam in excursie cu barca la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra. In drumul nostru vom admira vechile antrepozite ale Comisiei Europene a Dunarii si vechile faruri ale Sulinei (nord si sud), impreuna cu Farul Nou. Ne vom intoarce cu imaginea magnifica a apusului de pe insula K – insula pelicanilor.

Ziua 3 – Dupa micul dejun plecam in excursie la Padurea Letea (aprox. 5 ore) pe traseul Canalul Cardon – Canalul Barbosu – Canalul Letea – Satul pescaresc Letea – vizitam padurea si dunele de nisip, bucurandu-ne de un pranz pescaresc.

La intoarcere va propunem bonus un tur ghidat al orasului Sulina, bun prilej de a intelege importanta acestui orasel in istoria Romaniei si a Europei. Veti afla caracterul cosmopolit al orasului, admirand obiectivele turistice si principalele biserici ale localitatii. Vizita o vom incheia la expozitia Sulina Veche, unde vom afla minunatele povesti ale Sulinei.

Ziua 4 – Ne bucuram de un ultim rasarit de soare la Sulina, fie pe plaja la o cafea “la nisip”, fie langa epava Turgut in mijlocul apelor. Dupa servirea micului dejun, vom realiza transferul pe traseul Sulina – Tulcea.

*La cerere sunt disponibile si alte perioade de cazare