Termeni si conditii
Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a paginii de web www.allegrotravel.ro.

Utilizarea acestei pagini de catre un tert prin accesare sau in orice alt mod constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor prezentului document cu toate consecintele juridice care decurg de aici.

Termeni plata cu cardul
Acum poti face plata comod si rapid folosind cardul tau bancar sau cardul de cumparaturi, in baza unui link de plata generat de catre agentie. Produsele comercializate de catre agentia Allegro Travel sunt servicii de cazare, transport si masa atat in tara cat si in strainatate, precum si orice alte servicii turistice asociate.

De asemenea, poti achita si cu cardul de vacanta Sodexo sau Edenred pentru pachetele sau serviciile turistice desfasurate in Romania care includ cel putin cazare, conform legii nr. 165/ 2018, actualizata in 2020. Tichetele de vacanta sunt nerambursabile si este interzisa acordarea de rest in bani daca valoarea tichetelor este mai mare decat valoarea produsului turistic achizitionat. In acest caz sau in cazul unei anulari din motive obiective, agentia va constitui sumele corespondente drept credit, ce va fi folosit pentru vacante viitoare efectuate in maxim 12 luni calendaristice de la momentul constituirii creditului.

Platile vor fi efectuate numai in baza ofertei scrise transmise de catre agentie, conform conditiilor de plata si politicii de anulare aplicabile pentru fiecare serviciu in parte. Acestea vor fi comunicate odata cu transmiterea ofertei de pret pentru serviciile solicitate. Poti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de vacanta/ tichete de vacanta, card de credit/debit, card de cumparaturi, transfer bancar/ordin de plata. Daca ai selectat card de credit/debit sau card de vacanta ca metoda de plata, este necesar sa completezi un formular cu datele despre acesta, in baza link-ului de plata transmis de catre agentie.

Tranzactiile se vor efectua in lei la cursul BT Euro vanzare din ziua emiterii facturii, indiferent de cardul pe care il folosesti, in conditiile agreate cu banca emitenta a cardului tau. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Netopia Payments. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau bancar. Pentru mai multe detalii te rugam sa verifici politica de confidentialitate.

Accesul
Accesarea serviciilor se face utilizand pagina de web www.allegrotravel.ro.

Proprietatea intelectuala
Prin proprietate intelectuala sunt definite, drepturile de autor si drepturile conexe astfel cum sunt reglementate de dispozitiile legii nr. 8/1996 cu completarile si modificarile ulterioare.

Continutul paginii www.allegrotravel.ro. este protejat prin legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe cu modificarile si completarile ulterioare.

Se interzice copierea, reproducerea sau extragerea materialelor, datelor si informatiilor pentru a fi utilizate in scopul obtinerii direct sau indirect de avantaje economice pentru sine sau pentru altul. Prin utilizare in scopuri economice se intelege orice utilizare care depaseste cadrul personal sau cercul unei familii.

www.allegrotravel.ro are dreptul de a solicita sanctiuni impotriva oricarui tert a caror actiuni sunt de natura sa puna in pericol in orice mod pagina web www.allegrotravel.ro. sau sa-i afecteze securitatea si/sau credibilitatea.

Reguli de securitate
Sunt strict interzise:
– orice fel de transmiteri prin posta electronica utilizand date preluate in mod direct sau indirect de pe pagina web www.allegrotravel.ro. fara acordul scris al PROPRIETARULUI.
– orice fel de modificari, alterari, de date sau impiedicari de folosire partiala sau totala a datelor furnizate de pagina web www.allegrotravel.ro
– orice fel de tranferuri de date, fara autorizarea expresa a proprietarului paginii de web www.allegrotravel.ro.
– orice fel ce actiuni care au scopul de a modifica, altera, sterge sau sustrage date aflate pe pagina www.allegrotravel.ro in vederea producerii de consecinte juridice si /sau obtinerii de avantaje materiale pentru sine sau pentru altul.

Dreptul proprietarului
PROPRIETARUL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si formatul paginii de web www.allegrotravel.ro in orice moment fara a fi limitat in vreun fel spatial sau temporal, avand inclusiv dreptul de a intrerupe sau restrictiona temporar sau permanent fara notificari prealabile serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul paginii de web.

Raspunderi
Tariful final al ofertelor afisate pe site se regaste in ultimul pas al rezervarii. In cazul in care Clientul/Cumparatorul doreste informatii suplimentare cu privire la tariful final al ofertelor afisate pe site, este necesara contactarea Agentiei Online AllegroTravel la numarul de telefon 0761 869 914 sau prin email office@allegrotravel.ro

Disponibilitatea camerelor va fi intotdeauna confirmata de catre consultantul de turism in functie de fiecare furnizor de cazare in parte.

Disponibilitate imediata reprezinta statusul unei camere la momentul afisarii acesteia pe website, informatia este oferita de furnizorul de cazare, insa dupa reverificarea acesteia de catre consultantul de turism se poate afla cu certitudine daca aceasta este disponibila.

La cerere reprezinta statusul unei camere la momentul afisarii acesteia pe website, informatia este oferita de furnizorul de cazare, insa dupa reverificarea acesteia de catre consultantul de turism se poate afla cu certitudine daca aceasta este disponibila. O camera cu statusul LA CERERE nu garanteaza disponibilitatea acesteia, consultantul de turism va confirma sau infirma dupa caz, dupa ce solicita furnizorului de cazare statusul camerei.

In cazul platilor online Vanzatorul/Proprietarul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Hotelurilor si/sau a Pachetelor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / disponibilitatatea camerelor etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului/ Proprietarului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Accesul si utilizarea de catre un tert a paginii de web www.allegrotravel.ro se face pe raspunderea proprie a utilizatorului, neputand fi angajata in niciun mod raspunderea juridica a PROPRIETARULUI.

Pe pagina de web www.allegrotravel.ro PROPRIETARUL poate gazdui materiale publicitare apartinand unor terti, inclusiv bannere publicitare care pot face conexiune cu alte pagini web apartinand unor terti. Accesarea acestor pagini nu intra sub raspunderea PROPRIETARULUI, facandu-se propria raspundere a utilizatorului respectiv.

PROPRIETARUL nu-si asuma in niciun fel raspunderea in ceea ce priveste actualizarea informatiilor existente pe pagina sa de web. Utilizatorii au obligatia sa verifice direct la PROPRIETAR in ce masura informatiile si datele de pe pagina web sunt de actualitate. In cazul in care utilizatorul nu face acest lucru PROPRIETARUL este exonerat de orice raspundere.

PROPRIETARUL are dreptul de a modifica sau completa prezentul regulament in orice moment fara nicio notificare prealabila. Orice actualizare a prezentului regulament produce efecte juridice din momentul postarii pe pagina web www.allegrotravel.ro.

Confidentialitate
Orice informatie cu caracter personal comunicata cu ocazia utilizarii paginii web www.allegrotravel.ro este supusa regimului juridic prevazut de dispozitiile legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Notificari
In masura in care vreun utilizator va dori sa semnaleze vreo problema sau sa faca o sugestie cu privire la pagina web www.allegrotravel.ro, o poate face in scris la adresa de mail office@allegrotravel.ro.